- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
Nyílt levél dr. Zombor Gáborhoz 2
Témaindító:
........Zombor Gábor! Történelem dolgozat:
anonim
2011.10.03. 13:30:14
sevroléba,szubaruba ................és a mörcibe jó a klima Kecskemét -D-Nap ????????
anonim
2011.10.03. 11:56:50
Úgy volt hogy elzavarja a Polgármester a Kunság Volánt. sevroléba,szubaruba ................és a mörcibe jó a klima Úgy volt hogy elzavarja a Polgármester a Kunság Volánt.
anonim
2011.09.23. 10:29:52
OK, kolega, Hetényben lehet, hogy így van, de benn a városban úgy, ahogy leírtam. Valszeg Önöknél kevesebb a hajléktalan és a halmozottan hátrányos helyzetű. Hetény egy jó hely. :) (Csak a közlekedés macerás.)
anonim
2011.09.19. 14:55:54
Nem tudom, hogy hol élsz, mifelénk - Hetényben - senki nem bántja a szemetet, sem a kukában levőt, sem a zsákosat. És szó nincs heti három alkalomról, mert egyszer viszik a kukákból, és egyszer viszik a szelektívet hetente. A kávézacc meg férjen már bele a kukába! OK, kolega, Hetényben lehet, hogy így van, de benn a városban úgy, ahogy leírtam. Valszeg Önöknél kevesebb a hajléktalan és a halmozottan hátrányos helyzetű.
anonim
2011.09.19. 13:35:03
Mármint a Komlós Zoltánt? Lehet, hogy Őt is, de ezt a rafkós szelektív szelektívet biztosan! Létrehozták a Hírös Szemétfeldolgozó KFT-t. 7szer veri ezt kendeken el Lúdas Matyi......... |
|

Történelem dolgozat:
- Hogyan nevezzük a magyar történelemben a Szent Istvántól az Orbánig
terjedő korszakot?
- A Szent Jobbtól a balfaszig.
rnFakabát, a pszichiátriai zárt osztályon egyfolytában irkálhatsz majd ilyen és még ennél is nagyobb baromságokat!
rn
rnMegnyugtatlak: az ápolók biztosan elnézőek lesznek veled...
rn
rn