- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
Luxus adó bevezetése Kecskeméten
Témaindító:
Állítólag nincs olyan ingatlan,ami indokolná a fenti adó kivetését.Nézzünk körül,szerintem hivatalos ingatlan becsüs nélkül is találunk!Tipp!Domb lakópark,ladánybenei út erdős része...stb. Egyszerű: jelentse fel, megindul ellene a vagyonvizsgálat, vagy kijön belőle egy jatt ellenében, ami már önmagában sem kevés.
Nándi
2010.01.22. 19:58:30
Állítólag nincs olyan ingatlan,ami indokolná a fenti adó kivetését.Nézzünk körül,szerintem hivatalos ingatlan becsüs nélkül is találunk!Tipp!Domb lakópark,ladánybenei út erdős része...stb. Muszáj? Már minden leszakadt rólam,már nem vagyok senki,akaratom kívül elvesztettem mindenem amit eddig szereztem,adósság spirál az életem,ezzel ébredek és ezzel kelek.Kik vagytok Ti milliomos egyszerű emberek akik fényűző hivalkodó palotában laktok,közben sajnálkozva szétteszitek a kezeteket én nem tehetek semmit én is a létminimumon élek,nézd meg a könyvelésem,már a könyvelőm aggódik értem! Beretvás, soroljam még? talfája köz Állítólag nincs olyan ingatlan,ami indokolná a fenti adó kivetését.Nézzünk körül,szerintem hivatalos ingatlan becsüs nélkül is találunk!Tipp!Domb lakópark,ladánybenei út erdős része...stb. |
|

Elég lenne, ha valaki megnézné Kecskemét légifelvételét, meg pár órát jár a városban és megnézi az új autókat.