Hírös.Index logo
Főrovatok
Mellékletek
h i r d e t é s
Alrovatok
design-top

Hírlevél
Adja meg e-mail címét:

Luxus adó bevezetése Kecskeméten
Témaindító:

Állítólag nincs olyan ingatlan,ami indokolná a fenti adó kivetését.Nézzünk körül,szerintem hivatalos ingatlan becsüs nélkül is találunk!Tipp!Domb lakópark,ladánybenei út erdős része...stb.

db/lap 
7. plc válasz 2010.09.30. 21:51:08

Elég lenne, ha valaki megnézné Kecskemét légifelvételét, meg pár órát jár a városban és megnézi az új autókat.

6. Schikedanz válasz 2010.09.30. 19:35:08

Egyszerű: jelentse fel, megindul ellene a vagyonvizsgálat, vagy kijön belőle egy jatt ellenében, ami már önmagában sem kevés.
Tudok példát egy egyszerű kis belvárosi lakás tulajdonosára 5 millát vertek rá, az pedig nem palota.

5. anonim válasz 2010.09.26. 15:50:53
Nándi 2010.01.22. 19:58:30

Állítólag nincs olyan ingatlan,ami indokolná a fenti adó kivetését.Nézzünk körül,szerintem hivatalos ingatlan becsüs nélkül is találunk!Tipp!Domb lakópark,ladánybenei út erdős része...stb.

Muszáj?

4. Gatya válasz 2010.09.25. 19:56:08

Már minden leszakadt rólam,már nem vagyok senki,akaratom kívül elvesztettem mindenem amit eddig szereztem,adósság spirál az életem,ezzel ébredek és ezzel kelek.Kik vagytok Ti milliomos egyszerű emberek akik fényűző hivalkodó palotában laktok,közben sajnálkozva szétteszitek a kezeteket én nem tehetek semmit én is a létminimumon élek,nézd meg a könyvelésem,már a könyvelőm aggódik értem!

3. Kadafalva felé válasz 2010.08.31. 07:29:20

Beretvás, soroljam még?
Szórványosan Petőfi város, Vacsi köz...olasz arany vízcsapok a házban....márvány mindenütt...
Olyan településrészeken, ahol igen borsos áron mérik a telkeket, nyilván nem 10 milliós házat fognak építeni. Vannak jól menő vállalkozások, ahol a tulaj ezt a - hazánkban - luxust megengedheti magának. Nekünk erre az életszínvonalra - ami tőlünk keletre is tapasztalható már - nem lesz esélyünk. A tehetősebbek a világot járva rájöttek, hogy ha van zsé, akkor másképpen is lehet élni.

2. anonim válasz 2010.08.30. 09:36:22

talfája köz

1. Nándi válasz 2010.01.22. 19:58:30

db/lap 
Új hozzászólás

h i r d e t é s

design-bottom
design-top
design-bottom
design-top
Kecskemét Baja Kiskőrös Kiskunhalas Kiskunmajsa Nagykőrös Galéria Soltvadkert
Bácsalmás Kalocsa Kiskunfélegyháza Kunszentmiklós Lajosmizse Tiszakécske És a többi...

p a r t n e r e i n k

01fokusztakarek 02_opticon adrenalin dunaaszfalt frittmann malom malom_mozi mti royalsekt szentkiralyi
design-bottom
© 2001-2010 Hírös.Index