- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
Kérdéseim a Fideszhez, és Orbán Viktorhoz...
Témaindító:
Szegény Fidesz, szegény Orbán Viktor közel nyolc éve vannak ellenzékben… Érthetetlen, hogy történhetett meg ez velük, hiszen véleményük szerint náluk rátermettebb párt nem is irányíthatná ezt az országot. A kérdés, hogy a narancs akkor miért kapott az utolsó két választáson is defektet? Persze lehet, hogy több kérdésem is van, nem csak ez az egy. Talán nincs annyi kérdésem, mint amit ők tettek fel 2008. decemberében, de talán nem is az a célom, mint nekik volt. Csak a választókat próbálom meg emlékeztetni egy kicsit a múltra, és nyitni pár gondolatot, mielőtt beleszaladnak egy totális nagy pofonba, amely egy közelgő 2/3-os Fidesz diktatúra képében fenyegeti az országot. file:///C:/Documents%20and%20Settings/Rendszergazda/Dokumentumok/Let%C3%B6lt%C3%A9sek/levelek(2)/level00000.html Hééé ! Ti nem igy csináljátok majd ??
m(a)sz(o)p(sz)!!!
2010.01.16. 23:33:46
Kitől,és mitől fél hogy állandóan figyelmeztet engem?maga mindig ilyen gyerekes?magának a feljelentés a vérében van!aki visszaválaszol,azt megfenyíti,azt feljelentgetéssel fenyegeti!mire jó ez?megélhetési feljelentő maga?nem uncsi már ez egy kicsit 45 évesen?70évesen is ezt fogja csinálni? Figyelj már ...! Javaslom az értő olvasást! Örülj, hogy nem vág szájon egy büntetőperrel!
Hortobagyi Istvan
2010.01.16. 14:28:09
Megint feljelenthetném! Kérdezze már meg! Ön nem alanya a becsületsértésnek, én igen. Ne húzzon tovább, csak ha mást mond egy jogértő, mert utoljára figyelmeztetem! Kitől,és mitől fél hogy állandóan figyelmeztet engem?maga mindig ilyen gyerekes?magának a feljelentés a vérében van!aki visszaválaszol,azt megfenyíti,azt feljelentgetéssel fenyegeti!mire jó ez?megélhetési feljelentő maga?nem uncsi már ez egy kicsit 45 évesen?70évesen is ezt fogja csinálni?
Hortobagyi Istvan
2010.01.16. 14:28:09
Megint feljelenthetném! Kérdezze már meg! Ön nem alanya a becsületsértésnek, én igen. Ne húzzon tovább, csak ha mást mond egy jogértő, mert utoljára figyelmeztetem! Nem vagy alanya. Hortobagyi Istvan nevű ember nincs. (Emlékeztet egy MSZP-s képviselőjelölt nevére, de 2 betűben különbözik. Én beírok egy olyan nevet, ami csak egy betűben különbözik.) Ez is csak egy nicknév, amit bárki használhat. Ugyanolyan személytelenek a hozzászólásaid, mint akárki másé.
m(a)sz(o)p(sz)!!!
2010.01.16. 10:36:08
idézet a bunkótól: \"Internet nagy nyilvánosság, akkor ez becsületsértés!\" Istvánnak mindennél többet ér a becsülete. Nem Ön lesz, aki azt elveszi! Igazság szerint nem lesz senki sem. S még egy gondolat, aztán komolyan befejezem:
m(a)sz(o)p(sz)!!!
idézet a bunkótól: \"Internet nagy nyilvánosság, akkor ez becsületsértés!\" Egyébként közelítsük meg más szemszögből a kérdést!
m(a)sz(o)p(sz)!!!
idézet a bunkótól: \"Internet nagy nyilvánosság, akkor ez becsületsértés!\" Megint feljelenthetném! Kérdezze már meg! Ön nem alanya a becsületsértésnek, én igen. Ne húzzon tovább, csak ha mást mond egy jogértő, mert utoljára figyelmeztetem! |
|

A feljelentgetés komcsi szokás. Na de mit várjunk egy komcsi rendőrtől? Ezt hívják mifelénk halmozottan hátrányos helyzetűnek. Négy gyerekről gondoskodik? A gyerekeknek is ez a véleménye?