- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
A jobbik lapátra kényszerítette saját politikusát, mert azt a nemzeti elkötelezettség vezérelte!
Témaindító:
„A rendszerváltozás óta egyértelművé vált, hogy azok a pártok, amelyek volt MSZMP tagokat engedtek soraik közé, rövid időn belül nemzetellenes politikai tömörüléssé váltak. Pártokon átívelő hálózatot hoztak létre, melynek célja a közösség rovására történő haszonszerzés és nem hazánk boldogulása. Ezért a Jobbiknak, mint nemzeti radikális pártnak, határozottan fel kell lépnie a volt MSZMP tagokkal kapcsolatban, mielőtt komoly károkat okoznának a szervezeten belül. Téged már látott orvos?
j2
2012.01.10. 20:55:36
A Jobbik az 1990-es évek elején alakult egy egyetemistákból álló ifjúsági közösségből. JOBBIK = JOBBoldali Ifjúsági Közösség. Nincs elődpártja. Milyen nézeeket is vall a jobbik? Így értettem az utódlást. Ha az MSZP utódja szerinted az MSZMP-nek, mert baloldali, akkor a Jobbik meg fasiszta párt, mert olyan nézeteket vall. Ezen röhögött mindenki.
anonim
2012.01.11. 08:44:55
Azért tudta a fidesz megszállni,elfoglalni a jobbikot mert nem volt elődpárt,nem volt gyakorlatuk a támadások elhárításában. Büdös bakancs, te milyen hülye vagy! Szánalmas. A rosszindulat úgy sugárzik belőled, hogy télen még a napot is előhozza! Azért tudta a fidesz megszállni,elfoglalni a jobbikot mert nem volt elődpárt,nem volt gyakorlatuk a támadások elhárításában.
anonim
2012.01.10. 07:45:15
És csak úgy érdekességképpen, melyik párt utódja is a Jobbik? A Jobbik az 1990-es évek elején alakult egy egyetemistákból álló ifjúsági közösségből. JOBBIK = JOBBoldali Ifjúsági Közösség. Nincs elődpártja. A mostani Jobbik egyik pártnak sem utódja.
j2
2012.01.09. 22:05:53
Csak érdekességképpen: beírtam a keresőbe, hogy "100 millió áldozat". Tessék elolvasni, azután elgondolkozni azon, melyik párt is a népírtók utódpártja. Aki hosszabban szeretne róla hallani, látni, nézze meg az MTV1 videótárát, ugyanebben a témában. És csak úgy érdekességképpen, melyik párt utódja is a Jobbik? Csak érdekességképpen: beírtam a keresőbe, hogy "100 millió áldozat". Tessék elolvasni, azután elgondolkozni azon, melyik párt is a népírtók utódpártja. Aki hosszabban szeretne róla hallani, látni, nézze meg az MTV1 videótárát, ugyanebben a témában. |
|

Milyen nézeeket is vall a jobbik? Így értettem az utódlást. Ha az MSZP utódja szerinted az MSZMP-nek, mert baloldali, akkor a Jobbik meg fasiszta párt, mert olyan nézeteket vall.
Megszállottal nehéz érdemben vitatkozni. Minden eszmének vannak pozitív és negatív részei. Azonosság néhány pontban nem jelent utódlást, míg az MSZMP és az MSZP esetében ez egyértelmű.