- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
Hetényegyháza Fóruma
Témaindító:
Kezdjünk egy új lapot!Akit érdekel hozzá szól,akinek tenni kell a köz ügyében,biztosan mond véleményt,tegyük széppé élhetővé,Hetényegyházát! - hetenyegyhaza.blogspot.com Kitették, ott van. Ahogy eddig figyeltem, fognak is válaszolni.
Belsőnyír
2012.01.30. 18:36:10
Kedves hetényegyházi Lakosok! Ugyanezt beírtam a hetenyegyhaza.hu fórumára ott ki sem tették. Hát így van ez!
Belsőnyír
2012.01.30. 18:36:10
Kedves hetényegyházi Lakosok! Ez a fidesz (Zombor, Szemereyné, Nagypál Sanyi és Trungel Ilona). Csak a szavazatunk kell nekik, viszonozni semmit nem akarnak. Kedves hetényegyházi Lakosok! január 26-a van, az Alaptörvényünk hatálybalépésének 26 napja.
anonim
2012.01.20. 09:19:47
Mit ajánlgatod azt az oldalt? Két hetenként valaki mond valamit és semmi több. Az újságot ajánlottam, mert valaki jelezte, hogy nem kapott. Már bocs, hogy segíteni akartam. :)
anonim
2012.01.20. 09:08:05
És ha már 10-15 utcában fizetik a részleteket? Akkor már csak összejött egy nyomorult kis 100-200 méteres utcára való pénz! Akkor azt miért nem csinálják? ... mert akkor meg egymásra fognak mutogatni a kedves értetlen hetényiek, hogy miért éppen AZ az utca, mikor mi nem is járunk, pedig mi is fizetünk... eddig is ez volt.
anonim
2012.01.03. 14:02:44
http://www.hetenyegyhaza.hu/index.php?menu=ujsag Mit ajánlgatod azt az oldalt? Két hetenként valaki mond valamit és semmi több.
anonim
2012.01.04. 15:50:47
Fizesd ki!!! (A lakossági hozzájárulások csak a bekerülési érték 10%-át fedezik.) És ha már 10-15 utcában fizetik a részleteket? Akkor már csak összejött egy nyomorult kis 100-200 méteres utcára való pénz! Akkor azt miért nem csinálják? |
|

A hetényi kerékpárutat az ottani telek- ill háztulajdonosok mikor óhajtják letakarítani? Az az ő kötelességük, nem a városé!