- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
|
Hetényegyháza Fóruma
Témaindító:
Kezdjünk egy új lapot!Akit érdekel hozzá szól,akinek tenni kell a köz ügyében,biztosan mond véleményt,tegyük széppé élhetővé,Hetényegyházát! - hetenyegyhaza.blogspot.com
optimista
2010.03.18. 09:37:24
Bíztam benne, hogy talán Trungel képviselő asszony válaszol egy hetényi választópolgár kérdésére. Tévedtem. Illetve nem is lepett meg a dolog. A képviselőasszony nagyon elfoglalt. Nem csak optimistának!
optimista
2010.03.19. 08:39:11
Ha esetleg megkérnénk a képviselőinket, hogy a postát illetően lépjenek valamit, azzal talán rosszat nem teszünk. Már 5 előtt hazaérsz? De jó munkahelyed van!
anonim
2010.03.18. 21:49:11
A hetényi posta nyitva tartási ideje nekem is gondot okoz, de nem én határozom meg. Sőt, a polg.hiv.-nak sincs semmi köze hozzá. Ha esetleg megkérnénk a képviselőinket, hogy a postát illetően lépjenek valamit, azzal talán rosszat nem teszünk.
anonim
2010.03.18. 19:30:07
Nem tudod mit beszélsz barátom. A Nádasdy még most is többet törődik velünk, mint a képviselő asszony. Nem lepődnék meg, ha választ keresne kérdésedre ügyvéd úr. Lehet, hogy veled törődik, ez magánügy. A többesszám első személy használatát viszont légy szíves mellőzd. Beszélj csak a magad nevében.
optimista
2010.03.18. 14:04:23
Igazad lehet. A hetényi posta nyitva tartási ideje nekem is gondot okoz, de nem én határozom meg. Sőt, a polg.hiv.-nak sincs semmi köze hozzá.
anonim
2010.03.18. 14:15:01
Minek válaszolna a HIVE? Az egy komcsi brigád. FÚJ! Nem tudod mit beszélsz barátom. A Nádasdy még most is többet törődik velünk, mint a képviselő asszony. Nem lepődnék meg, ha választ keresne kérdésedre ügyvéd úr.
anonim
2010.03.18. 11:03:20
Válaszolna rá, ha tudna róla. Ez a fórum nem az a hely, ahol ezt a kérdést konkrétan neki felteheted. Itt legfeljebb a HÍVE és Nádasdi Úr válaszolhat neked, de ők sem kötelességből, hanem csak mert olvassák ezt a honlapot. Minek válaszolna a HIVE? Az egy komcsi brigád. FÚJ!
anonim
2010.03.18. 11:03:20
Válaszolna rá, ha tudna róla. Ez a fórum nem az a hely, ahol ezt a kérdést konkrétan neki felteheted. Itt legfeljebb a HÍVE és Nádasdi Úr válaszolhat neked, de ők sem kötelességből, hanem csak mert olvassák ezt a honlapot. Igazad lehet.
optimista
2010.03.18. 09:37:24
Bíztam benne, hogy talán Trungel képviselő asszony válaszol egy hetényi választópolgár kérdésére. Tévedtem. Illetve nem is lepett meg a dolog. A képviselőasszony nagyon elfoglalt. Válaszolna rá, ha tudna róla. Ez a fórum nem az a hely, ahol ezt a kérdést konkrétan neki felteheted. Itt legfeljebb a HÍVE és Nádasdi Úr válaszolhat neked, de ők sem kötelességből, hanem csak mert olvassák ezt a honlapot. |

Már 5 előtt hazaérsz? De jó munkahelyed van!
rnNonstop nyitvatartást követeljünk!!!! :)
8-tól fél 5-ig dolgozom és ha elég gyors vagyok, akkor oda érek 5 előtt pár percel (...ha nem, 1 hét múlva ismét indul a rally haza)