- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
Varga Zsolt hova tünt?
Témaindító: Jegenye
Nincs valami infótok arról, hogy mostanában miért nem irogat Varga Zsolt a Jobbik vezér az interneten? Annyira hiányoznak a magasröptű eszmefuttatásai! Gyarló az ember- itt vagyok,de ki?
S.O,S.
2011.09.07. 11:01:03
Szeretnék aktatáskákat vásárolni. Tud valaki valami jó kis akciós helyet? Muszáj vennem aktatáskát, mert az önbizalmat ad nekem, és így fel fognak rám nézni az emberek! Így akár elnök is lehetnél valahol. Szeretnél elnök lenni? Szeretnék aktatáskákat vásárolni. Tud valaki valami jó kis akciós helyet? Muszáj vennem aktatáskát, mert az önbizalmat ad nekem, és így fel fognak rám nézni az emberek!
jobbikos
2011.09.06. 12:27:57
Akár vissza is jöhetne Ohh YESSSS! Bölcs gondolat! Akár vissza is jöhetne Mikor fog újra megkeresztelkedni a hősünk, hogy elnyerje a papok bizalmát? Ezt tudja valaki?
kocsmáros
2011.09.03. 13:00:32
A katonatelepi és a városközponi italmérésekben elérhető. OooO ez nem meglepő. Ott amúgy van valamilyen párt? Az aktatáskát hordja még? A katonatelepi és a városközponi italmérésekben elérhető. |
|

Sziasztok, földi vagyok, és szeretnék Varga Zsolttal fórumozni a politikáról. Úgy hallottam ő a legjobb Kecskeméten, csak mindenki ellene van. Én most vele akarok lenni. Ezt itt lehet?